Кандидатот за градоначалник Беким Салиу вечерва во СТАВ

-Може ли подобро да се живее во Куманово, на кој начин економски да зајакне градот, дали доволно се инвестира во основните и средните училишта, какви се очекувањата од претстојните локални избори, ќе слушнете вечерва од Беким Салиу, кандидат за градоначалник на Општина Куманово од коалицијата на Алијанса на Албанците и Алтернатива, кој што гостува во емисијата СТАВ. Почеток во 20 часот.

Коментари

коментар(и)