Костовски: Успешно се спроведува вакцинирањето на моите сограѓани (ВИДЕО)

Пратеникот од редовите на СДСМ Мартин Костовски, најави дека имунизацијата во нашиот град веќе е започната, а воедно ги обвини и претставниците на конкурентната политиичка партија во опозиција ВМРО-ДПМНЕ дека вршат опструкции на сите превземени иницијативи од страна на владејачката структура.

Коментари

коментар(и)