Кражба во објект на улицата „Теофан Економов“

Во продажен објект на улицата „Теофан Економов“  било влезено со употреба на сила и биле одземени пари, информира кумановската полиција. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Коментари

коментар(и)