Крстиќ: Вчерашната „наводна“ грижа на советничката Величковска е задоцнета (ВИДЕО)

Службеникот за млади во Општина Куманово, Мартин Крстиќ денеска на прес-конференција  информираше дека Општина Куманово веќе поднела измени на Статут со кои се предвидува формирање на Локален младински совет, а според него, вчерашната наводна грижа на советничката Невена Величковска е задоцнета и има политичка позадина со цел да ја збуни јавноста.  Повеќе детали на оваа тема од изјавата на Крстиќ.

Коментари

коментар(и)