Кумановец каснат од куче на „Октомвриска револуција“

Дваесет и четиригодишен кумановец пријавил дека бил каснат од куче. Кумановската полиција информира дека вчера во 10:50 часот, кумановец К.С пријавил дека на булеварот „Октомвриска револуција“ бил каснат од куче скитник.

Коментари

коментар(и)