Мартинијан вечерва во финале, да му дадеме поддршка

Кумановецот Мартинијан Кириловски вечерва ќе биде дел од големото финале на српското музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“, а за да победи му треба нашата поддршка. Со почеток во 21 часот финалето ќе се емитува на Канал 5 телевизија, а нашиот сограѓанин ќе настапи под редниот број 6.

Поддршка на Мартинијан можеме да му дадеме со праќање на смс порака на бројот 145333 доколку гласате од Македонија. Доколку гласате од Србија редниот број 6 во смс порака го испраќате на бројот 1010, а од БиХ се гласа на бројот 091410719.

Навиваме за Мартинијан!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)