Минатата година Советот разгледал над 300 Точки на 18 седници (видео)

Советот на Општина Куманово во текот на изминатата година има одржано вкупно 18 седници на кои биле разгледани над 300 точки.

Како што рече денеска на 51та седница претседателката Атина Мургашанска, од 18те седници, 14 биле редовни, три вонредни и една свечена.

Од дел од опозицијата пристигнаа критики дека не се одржани 21 точка кои биле предвидени во програмата за работа, а меѓу нив, според советничката од ВМРО-ДПМНЕ Анета Шандева Доневска, точките за советнички прашања.

Во продолжение проследете ги изјавите

Коментари

коментар(и)