Мице Дудучки вечерва во „СТАВ“

Невропсихијатарот Мице Дудучки вечерва гостува во емисијата „СТАВ“ на ТВ Плус. Добропознатиот лекар ќе зборува на сите актуелни теми во државата. Тој ќе се осврне и на политичките случувања.  Гледајте ТВ Плус во 20 часот.

Коментари

коментар(и)