Мургашанска најави ревитализација на комплексот „Кумановска бања“ (ВИДЕО)

Претседателката на Советот на Општина Куманово Атина Мургашанска денеска најави дека е формиран одбор за ревитализација на комплексот „Кумановска бања“. Според најавеното одборот ќе го сочинуваат политичари, аполитични интелектуалци од нашиот град и општествени работници.

Мургашанска најави и тркалезна маса со граѓанскиот одбор, но поради ситуацијата, сето тоа ќе се оддржи по надминување на состојбата со Ковид-19.

Коментари

коментар(и)