Наводите на ДКСК ги демантира и извршниот директор на КК Куманово (ВИДЕО)

По повод изјавата на членот на ДКСК Нури Бајрами, за наводна можност за злоупотреба на финансиски средства преку финансирање на спортски клубови од страна на Општинскиот Сојуз на спортови Куманово денес со своја изјава излезе и извршниот директор на КК Куманово, адвокатот Виктор Божиновски кој најостро ги осуди овие изјави, истите ги демантираше и со документи и воедно најави и граѓанска тужба против истото лице за давање на паушални оценки во јавнноста без конкретна проверка на факти.

Коментари

коментар(и)