Најавени измени на членот 102 од Законот за аудио и аудиовизуелни услуги (ВИДЕО)

Здружението на регионални и локални ТВ станици  „Медиум Објектив “ ја поздравува иницијативата на Владата за измени на Законот за аудио и аудиовизуелни услуги и промена на членот 102, за што се залагаше изминатите две години.  Се очекува пакетот медиумски реформи  да се најде во владина процедура на една од наредните седници на Владата.

 

Коментари

коментар(и)