Најавени прекини на струја во нашиот град

Во текот на утрешниот ден во период од 08:00 до 10:00 часот прекини на електричната енергија се најавени за месноста Стари Лозја.

Во период од 09:00 до 14:30 часот утре без струја ќе бидат жителите од улиците „Титова Митровачка“, „Никшичка“ и „Тоде Думба“.

Утре во период од 09:00 до 14:00 часот без струја ќе бидат дел од улицата „Доне Божинов“, односно населбата Средорек.

Станува збор за најавени прекини од страна на ЕВН Македонија поради интервенција во дистрибутивната мрежа.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)