„На колена“ нов филм кој е во подготовка

Три недели од снимањето поминаа, остануваат уште три пред да започне финалното монтирање на филмот на кој работат млади ентузијасти, аматери. „На колена“ обработува теми кои ги засегаат младите од нашето време, а опфатени се и проблемите со кои се соочуваат. Повеќе за филмот ќе дознаете вечерва во интервјуто кое што го снимивме со продуцентот на филмот, а за процесот на работа и се она што повеќе ве интересира може да ги побарате на нивните социјални мрежи.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)