Неколку локации денеска без струја

Поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, со цел подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување ќе останат неколку локации.

Kраткотраен прекин во 11 и 20 часот е планиран во Средорек, Стари Лозја, Прмакови ниви, Никола Тесла, Долно Којнаре, Индустриска зона.

Без струја денеска во период од 08 и 30 до 14 и 30 часот ќе бидат и Челопек, Коинце, Пелинце, Враготурце, ГП Пелинце, Алгуња, Четирце, Табановце ЗИК.

До 11 и 30 часот електрична енергија ќе нема и дел од Речица, како и дел од населба Карпош.

Коментари

коментар(и)