Неколку локации утре без струја

Делови на Куманово утре ќе бидат привремено без електрична енергија, информира Регионалниот центар за управување со кризи. Во период од 07:30 до 08:30 часот без електрично напојување ќе бидат жителите на дел од улиците „Никола Тесла“,„Тошо Ангеловски“, „Јоско Илиевски“, „Гиго Цветковски“ и локалитетот Пилана, Ново Куманово.

Коментари

коментар(и)