(Не)културна „војна“ на патот кон Европа

Eкстремистичките испади прераснаa во државна политика на Република Бугарија кон Македонија која ги затече македонските власти кои не успеваат да формулираат одговор што ќе ја задоволи пошироката јавност.

 

Автори: Соња Крамарска

 

(Не)културна „војна“ на патот кон Европа

Коментари

коментар(и)