Нивото на јавна дебата трпи од вулгарностите на политичарите

Крајно време е да се врати пристојното однесување во јавниот простор.

Автор: Соња Стојадиновиќ

 

Нивото на јавна дебата трпи од вулгарностите на политичарите

Коментари

коментар(и)