Нова претседателка и координаторка на жените од СДСМ

Јасмина Георгиевска е назначена за нова претседателка на Форумот на жени на СДСМ Куманово.  По професија е правник, вработена како раководителка на Управата за јавни приходи.

Георгиевска доаѓа на местото на советничката Соња Тодоровска, која сега е член на централниот одбор на партијата.

Избрана е и нова регионална координаторка на Форумот на жени во Изборната единица 2, Ивана Николиќ. Таа доаѓа на местото на Атина Мургашанска.

 

 

 

 

Коментари

коментар(и)