Нов апарат на одделот офталмологија

Општа болница Куманово ги информира граѓаните дека на одделот офталмологија по скоро година и половина откако не беше во функција поради дефект, рефрактометарот со кој се вршеа основни дијагностички методи за одредување на рефрактивен статус, на располагање е нов модерн мултифункционален апарт. Од болницата најавуваат дополнително опремување во наредниот период.

Коментари

коментар(и)