Нормализацијата на говорот на омраза во Македонија

Несанкционирањето на овој говор доведува до повторување, ширење и злоупотреба на овие аномалии како еден вид „нормализиран“ начин во политичката борба против поединци и групи со различни мислења.

Автор: Сеад Џигал

 

Нормализацијата на говорот на омраза во Македонија

Коментари

коментар(и)