Ограбен угостителски објект на „Драган Стопаревиќ“

Ограбен угостителски објект на улицата „Драган Стопаревиќ“, информира кумановската полиција. Сопственик на угостителски објект во Секторот за внатрешни работи Куманово пријавил дека било влезено со употреба на сила и подесен предмет и биле одземени пари. СВР Куманово презема мерки за расчистување на случајот, информира полицијата.

Коментари

коментар(и)