Одбележан патронатот во ОУ „Кочо Рацин“

Со културна свеченост во основното училиште „Кочо Рацин” се одбележа патрониот празник и 76 години од постоење на училиштето.

Цвеќе пред бистата на патронот положи и делегација од општината, предводена од градоначалникот Максим Димитриевски.

 

 

Коментари

коментар(и)