Од дебаклот на „Неокон“ до мирот во Украина

Украинските жртви се бројат во стотици илјади, а Украина ги потроши својата артилерија, противвоздушна одбрана, тенковите и другото тешко оружје. Веројатно е дека Русија ќе следи со масовна офанзива.

Автор: Џефри Д. Сакс

Од дебаклот на „Неокон“ до мирот во Украина

 

 

Коментари

коментар(и)