Од денеска може да се патува во Грција

По повеќе од една година, државјаните на Македонија ќе можат да патуваат во соседна Грција.

За влез ќе биде потребно да се приложи негативен ковид тест, писмен доказ за примени две дози вакцини или позитивен резултат за антитела.

Информацијата ја објави премиерот на државата, Зоран Заев.

Коментари

коментар(и)