Од 1-ви јули без роаминг со соседството

Роамингот станува минато, од 1-ви јули повеќе нема да важи за неколку соседни земји.

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, на својот Фејсбук профил објави дека роамингот од Македонија, почнувајќи од 1ви јули нема да важи за Албанија, Косово, Србија, Босна и Херцеговина и Црна Гора.

 

Коментари

коментар(и)