Оливер Илиевски гостин во СТАВ (ВИДЕО)

Обединето ли е членството на СДСМ, ќе се кандидира ли за градоначалник на Општина Куманово на претстојните локални избори, очекува ли целосна поддршка од сопартијците и претседателот на СДСМ, може ли да се подобри животот во Куманово.  На овие и на многу други теми вечерва во СТАВ од 20:00 часот на ТВ Плус ќе говори секретарот на ОО на СДСМ Куманово, Оливер Илиевски.

Коментари

коментар(и)