Отворена изложбата „Жените и фотографијата“ (ВИДЕО)

Во чест на меѓународниот ден на жената 8ми март, Фото Клуб Куманово во соработка со Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ ја организира националната изложба на уметнички фотографии под наслов „Жените и фотографијата“

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)