ПАТОТ НА ЦРНА ГОРА ДО ЕУ Е ПОПЛОЧЕН СО ДЕЗИНФОРМАЦИИ

Црна Гора официјално ги започна преговорите со Европската Унија (ЕУ) на 29 јуни 2012 година и на тој пат, како и остатокот од Европа и светот, не беше и сè уште не е отпорна на моќта на пропагандата, дезинформациите и лажните вести.

Патот на Црна Гора до ЕУ е поплочен со дезинформации

Коментари

коментар(и)