Пензионерите со донација за градската болница (ВИДЕО)

Здружението на пензионери од Куманово денеска предаде скромна донација на Градската болница во Куманово. Во оваа прилика претседателот на здружението Благе Јакимовски во име на своите членови и во присуство на директорката на болницата изјави:

Коментари

коментар(и)