Петмина кумановци казнети за маски

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на Министерството за внатрешни работи, по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово  8 лица не ја почитувале, од кои  5 на подрачјето на  Кумановo и 3 во Крива Паланка.  Против нив се поднесени соодветни поднесоци.

Коментари

коментар(и)