Петок пред Духовден е неработен ден

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците, 02-ри јуни (петок), Духовден, петок пред Духовден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во земјава.

Коментари

коментар(и)