Петрушевски: Сообраќајот е реален проблем за градот (ВИДЕО)

Денес од пресот организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ посочија на сообраќајните проблеми кои се секојдневие за нашите сограѓани, и ја обвинуваат локалната власт дека не превзема доволно мерки за безбедноста на сите учесници во сообраќајот. Пратеникот Бране Петрушевски потенцира дека секојдневно сме сведоци на чести метежи во сообраќајот, улиците се преполни со дупки кои не се санираат, а коловозите се зафатени за да општината наплаќа паркинг услуги како и јавни површини и тротоари кои што не можат да бидат користени од страна на пешаците.

Повеќе од изјавата на пратеникот во продолжение.

Коментари

коментар(и)