Повик за фасцилитирање и изработка на извештај

Телевизија Плус за потребите на проектот „Развој на општествена одговорност“ кој е финансиран од „Фондацијата Отворено општество – Македонија“ објавува повик за фасцилитирање и изработка на извештај. Повикот е отворен до 22 јуни.

Повик за фасцилитирање и изработка на извештај

Коментари

коментар(и)