Пожарникарите гаснеле запалена куќа на „Трета МУБ“

Кумановските пожарникари изминатото деноноќие имале две интервенции. Првата била на запалена куќа на улицата Трета МУБ. Втората интервенција ја бележат на сува трева кај месноста викана Поток Серава.

Коментари

коментар(и)