Пожарникарите гаснеле запалена трска во Скачковце

Кумановските пожарникари изминатото деноноќие имале една интервенција во село Скачковце, при што гаснеле запалена трска. Интервенцијата била во период од 17 до 20 часот. Учествувале со едно противпожарно возило и четворица пожарникари.

Пожарот преку ноќта повторно се активирал па бележат уште една интервенција од пред 22 до 23 часот.

Коментари

коментар(и)