Пожарникарите гаснеле опожарен автомобил

Кумановските пожарникари гаснеле опожарен автомобил, информира Регионалниот центар за управување со кризи.

Интервенцијата се случила вчера околу 17 и 30 часот, на патот кон месноста викана Ливади.

Автомобилот го гаснеле петмина пожарникари со едно противпожарно возило.

 

Коментари

коментар(и)