Пожарникарите гаснеле струјомер

Кумановската противпожарна едница Куманово во текот на изминатиот ден имала една интервенција на запален струјомер.

Интервенцијата била на Пчински пат  на запален струјомер кај каменолом. Интервенирале петмина пожарникари со едно противпожарно возило.

Коментари

коментар(и)