Пожарникарите гаснеле трева во Долно Којнаре

Екипа на територијалната противпожарна единица бележи интервенција на опожарена сува трева во близина на Долно Којнаре, покрај патот  Куманово – Табановце. Тројца пожарникари, со едно противпожарно возило интервенирале 50-ина минути, стои во дневниот билтен од Регионалниот центар за управување со кризи.

Коментари

коментар(и)