Пожарникарите со две интервенции изминатото деноноќие

Кумановските пожарникари изминатото деноноќие бележат две интервенции. Првата била на опожарена сува трева на  улицата. 105 во населбата Железничка Станица. Втората била на опожарен контејнер за смет на  улицата Моша Пијаде.

Коментари

коментар(и)