Помош и треба и на малата Ана од Куманово

И требаме и на малата Ана од Куманово. Се повикуваат сите хумани граѓани кои имаат можност да помогнат ова мало девојче да го продолжи лекувањето коешто веќе го започна во Турција.

Да и помогнеме на Ана да ја продолжи борбата и да има безгрижно и весело детство како што заслужува секое дете.

 

Коментари

коментар(и)