Празнична средба на градоначалникот

Во просториите на Општина Куманово денеска се одржа традиционалната празнична средба на градоначалникот Максим Димитриевски со поранешни градоначалници на Општината, претставници на Армијата, Министерството за внатрешни рабои, Здружението на полициски и армиски ветерани, Сојузот на борци.Средбата е по повод одбележување на 77 години од ослободувањето на Куманово и 502 години успешно постоење.

 

Коментари

коментар(и)