Пратеникот Мартин Костовски гостин во „СТАВ“

Пратеникот од СДСМ, Мартин Костовски гостува во емисијата „СТАВ“ на ТВ Плус. Тој ќе зборува за актуелните теми со загадувањето на воздухот, енергетската криза, најавените покачувања на пензиите и минималната плата, но ќе се осврте и на реализираното во државата, Куманово.

Коментари

коментар(и)