Пратеникот Мартин Костовски гостин во „СТАВ“

Пратеникот и претседател на општинската организација на СДСМ Куманово, Мартин Костовски вечерва гостува во емисијата „СТАВ“ на ТВ Плус. Тој ќе зборува за сите актуелни прашања поврзани со централната, но и локалната власт.

Костовски ќе се осврне и на 3Д проектите кои што ги предлага, но и ќе открие дали постои можност да се кандидира за градоначалник на Куманово.

Гледајте „СТАВ“ во 20 часот.

Коментари

коментар(и)