Прв третман на терестична дезинсекција

Утре на територијата на општина Куманово ќе се изврши прв третман на терестична дезинсекција против возрасна форма на комарци.

Доколку временските услови не го дозволат вршењето на овој третман, дезинсекцијата ќе се изврши првиот нареден ден кога временските услови ќе бидат поволни, известуваат од општината.

Коментари

коментар(и)