Предизвиците на медиумите и новинарите во дигиталната ера

Како што се менува јавната сфера, државата, медиумите, интелектуалците и професионалците мора да се посветат на креирање нови политики и регулативи за да може професионалното новинарство да се соочи со и да ги надмине овие проблеми.

Автор: Зенел Мифтари

Предизвиците на медиумите и новинарите во дигиталната ера

Коментари

коментар(и)