Претставници на ДОМ Куманово на средба со Димитриевски

Претседателката на општинската организација на партијата ДOM Куманово, Олгица Вељковиќ и претседателот на ОО МОДОМ Куманово, Александар Пандиловски, оствариле средба со градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски.

Во едночасовен, како што велат конструктивен разговор се разговарало за сите идни проекти во делот за подобрување на хумано живеење на градот.

-Наидовме на одобрување за многу наши проекти кои ќе ги доставиме и во писмена форма и ќе продолжиме со понатамошна соработка-информираат од партијата.

Коментари

коментар(и)