Распишана јавна набавка за реконструкција на театарот (ВИДЕО)

Со 10 милиони денари обезбедени од Министерството за култура наскоро ќе започне првата фаза од реконструкцијата на Театар Куманово. Доколку градежните активности  отпочнат во текот на јуни месец, театарските претстави ќе се изведуваат во големата сала на Центарот за култура согласно здравствените протоколи, соопштија надлежните.

Коментари

коментар(и)