Регистрирани само два нови случаи позитивни на ковид 19

Во Куманово се регистрирани само два нови случаи позитивни на ковид 19, објави во денешната статистика Министерството за здравство.

На ниво на државата за 24 часа се евидентирани вкупно 111 нови случаи. Изминатото деноноќие се пријавени 15 починати лица.

Бројот на активни случаи изнесува 6.957.

Коментари

коментар(и)