Реконструкција на патот Младо Нагоричане-Зебрњак

Почна реконструкција на патот од село Младо Нагоричане до Зебрњак Старо Нагоричане.

– Досега реконструирани се два километри од патот кој е во вкупна должина од 4, 2 километри.

Средствата се обезбедени од ЈПДП, а го изработува Јавно претпријатие за одржување и заштита на магистрални и регионални патишта-Македонија пат.

Претходно, од општината соопштија дека почната е реконструкција на патот од село Врачовце до село Жегљане во должина од 2.750 метри.

Коментари

коментар(и)