Рибарите утре ќе даруваат крв

Општинската организација на Црвен крст Куманово информира дека утре во просториите на Центарот за култура ќе се одржи традиционалната крводарителска акција, која што ја организира Рибарско друштво Мак – Дам од Куманово. Акцијата ќе започне во 10 а ќе трае до 17 часот.

Се покануваат сите заинтересирани крводарители доброволно да даруваат крв, а настанот ќе се реализира согласно здравствените протоколи.

Коментари

коментар(и)